Kuchař/ka
- [21.8. 2025]Smazat/ Upravit/ Topovat

Kuchař je duší hotelové restaurace.
Co vám můžeme nabídnout
Aktuálně tvoříme na hotelu nový, silný stabilní tým, který si bude pomáhat a firmě pomůže růst. Ubytování i strava je zajištěna přímo na hotelu, vítáni jsou tedy zájemci z celé republiky. Finanční ohodnocení je 38 000 Kč/měsíc hrubého, po zkušební době navýšení o 20% pohyblivou složku. K dispozici je neomezené využití wellness, fitness a sleva na masérské služby. Dle sezóny možnost využití zvýhodněných pobytů pro přátele a členy rodiny.
NÁSTUP IHNED
Náplň práce
Nejdůležitější schopností pro kuchaře je svědomitost, pečlivost a systematičnost. Hosté si přichází po tůře nebo dni stráveném na svahu vychutnat dobré jídlo a užít si výhled na sjezdovku Stoh, který má naše restaurace unikátní. Chystají obědy a večeře, které jsou formou a la cárte nebo polopenzí. Dále přebírají objednané zboží, uklízejí kuchyňské sklady a pomáhají s tvorbou jídelního lístku a speciálních nabídek. Je zde neomezená možnost vlastní iniciativy a kreativity v podobě tvorby tematických večeří, vánočních a silvestrovských menu
Kuchaři si směny tvoří sami po dohodě s provozní hotelu. Je tedy na vás, jak si svou pracovní dobu rozvrhnete.
Požadujeme:
Spolehlivost
Svědomitost
Pečlivost
Zkušenost v oboru
Kontakt:776 009 691
Co vám můžeme nabídnout
Aktuálně tvoříme na hotelu nový, silný stabilní tým, který si bude pomáhat a firmě pomůže růst. Ubytování i strava je zajištěna přímo na hotelu, vítáni jsou tedy zájemci z celé republiky. Finanční ohodnocení je 38 000 Kč/měsíc hrubého, po zkušební době navýšení o 20% pohyblivou složku. K dispozici je neomezené využití wellness, fitness a sleva na masérské služby. Dle sezóny možnost využití zvýhodněných pobytů pro přátele a členy rodiny.
NÁSTUP IHNED
Náplň práce
Nejdůležitější schopností pro kuchaře je svědomitost, pečlivost a systematičnost. Hosté si přichází po tůře nebo dni stráveném na svahu vychutnat dobré jídlo a užít si výhled na sjezdovku Stoh, který má naše restaurace unikátní. Chystají obědy a večeře, které jsou formou a la cárte nebo polopenzí. Dále přebírají objednané zboží, uklízejí kuchyňské sklady a pomáhají s tvorbou jídelního lístku a speciálních nabídek. Je zde neomezená možnost vlastní iniciativy a kreativity v podobě tvorby tematických večeří, vánočních a silvestrovských menu
Kuchaři si směny tvoří sami po dohodě s provozní hotelu. Je tedy na vás, jak si svou pracovní dobu rozvrhnete.
Požadujeme:
Spolehlivost
Svědomitost
Pečlivost
Zkušenost v oboru
Kontakt:776 009 691
|
|
Kontaktovat inzerenta emailem
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *